Denní menu

Pondělí 14. 01. 2019

  Množství Cena (Kč)

Čočková polévka s chorizem

35,–

Tagliatelle s kuřecím masem a zeleninou, sypané parmazánem

105,–

Vídeňský řízek z pečeně s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou

125,–

Variace listového salátu s kroketami z kozího sýru a bylinkovou bagetkou

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Úterý 15. 01. 2019

  Množství Cena (Kč)

Kulajda se zastřeným vejcem

35,–

Vepřové v mrkvi s domácím rozpekem

105,–

Kuřecí steak plněný špenátem a slaninou s mačkaným bramborem a pepřovou omačkou

125,–

Grill mix – Top blade, vepřová panenka, kuřecí prsa, steakové hranolky, koktejlový dip

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Středa 16. 01. 2019

  Množství Cena (Kč)

Drůbeží vývar s vaječným svítkem s bylinkami

35,–

Kuře na smetaně s houskovým knedlíkem

105,–

Smažený sýr s petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou

125,–

Buritto s kousky hanger steaku, čerstvou zeleninou a malým rukolovým salátem

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Čtvrtek 17. 01. 2019

  Množství Cena (Kč)

Pórkový krém s máslovými krutony

35,–

Hovězí jazyk s bramborovým pyré a lehkou křenovou omáčkou, rajčatový salát

105,–

Kuřecí „ondráš“ se zelným salátem

125,–

Hovězí Stroganof s jasmínovou rýží zdobený zakysanou smetanou a okurkovým tartarem

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Pátek 18. 01. 2019

  Množství Cena (Kč)

Bramboračka s houbami a řeřichou

35,–

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s bílým zelím a karamelizovanou cibulkou

105,–

Znojemská hovězí pečeně se žemlovým knedlíkem

125,–

Marinovaný steak z krkovice s fazolkami se slaninou a pečenými bramborami s rozmarýnem

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Sobota 19. 01. 2019

  Množství Cena (Kč)

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

215,–

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

195,–

Neděle 20. 01. 2019

  Množství Cena (Kč)

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

215,–

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

195,–

PI.JEZ.PI, restaurace
Americká 38, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ÚT 11:00 – 23:00
ST – ČT 11:00 – 23:30
11:00 – 01:00
SO 12:00 – 01:00
NE 12:00 – 22:00

Nekuřácká restaurace.

Manažeři restaurace:
Pavel Staněk

Šéfkuchař: Filip Jánský

Rezervace:
608 182 478