Denní menu

Pondělí 25. 03. 2019

  Množství Cena (Kč)

Špenátový krém s parmazánem a smetanou

35,–

Halušky se zelím a restovaným uzeným masem, zdobené vídeňskou cibulkou

105,–

Kuřecí steak plněný sušenými rajčaty a rukolou s bazalkovými bramborami

125,–

Pestrý zeleninový salát s kousky grilovaného lososa a domácí bylinkovou bagetkou

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Úterý 26. 03. 2019

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou

35,–

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem zdobený zakysanou smetanou

105,–

Kuřecí ragú na kari s bambusem, limetou a chilli, jasmínová rýže

125,–

Domácí noky s houbovým ragú a grilovanou vepřovou panenkou ovoněné kapkou lanýžového oleje

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Středa 27. 03. 2019

  Množství Cena (Kč)

Gulášová polévka

35,–

Čevabčiči s máslovými bramborami, cibulkou a hořčičným dipem

105,–

Tagliatelle s neapolským hovězím ragú, sypané sýrem pecorino

125,–

Wrap s kuřecími stripsy, čerstvou zeleninou, koktejlovým dipem a bramborovými chipsy

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Čtvrtek 28. 03. 2019

  Množství Cena (Kč)

Čočková polévka s pikantní klobásou

35,–

Hovězí maso v rajské omáčce a houskovým knedlíkem

105,–

Marinovaný steak z vepřové pečeně s pečenými bramborami a grilovanou zeleninou, pepřová omáčka

125,–

Hovězí tatarák s belgickými hranolkami a listovým salátem

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Pátek 29. 03. 2019

  Množství Cena (Kč)

Česnečka se sýrem a máslovými krutony

35,–

Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninovým salátem

105,–

Vídeňský řízek z vepřové kotlety s lehkým bavorským salátem

125,–

Variace listového salátu s marinovaným kozím sýrem a vlašskými ořechy, domácí bylinková focaccia

150,–

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Sobota 30. 03. 2019

  Množství Cena (Kč)

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Konfitované kachní stehno s červeným zelím a špekovými knedlíky

Neděle 31. 03. 2019

  Množství Cena (Kč)

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré a pečenou kořenovou zeleninou

Dorůžova pečená vepřová panenka s máslovou zeleninou a mačkaným bramborem s jarní cibulkou

Konfitované kachní stehno s červeným zelím a špekovými knedlíky

PI.JEZ.PI, restaurace
Americká 38, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ÚT 11:00 – 23:00
ST – ČT 11:00 – 23:30
11:00 – 01:00
SO 12:00 – 01:00
NE 12:00 – 22:00

Nekuřácká restaurace.

Manažeři restaurace:
Pavel Staněk

Šéfkuchař: Filip Jánský

Rezervace:
608 182 478